سیاست / شناسه خبر: 61888 / تاریخ انتشار : 1398/10/30 13:06
|

هر 10 روز یک فوتی در تصادفات دیر/ بیمارستان دیر را مثل نوزاد نارس تحویل گرفتیم

بوشهری ها | رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: در شهرستان دیر در هر 10 روز یک نفر بر اثر تصادف فوت می‌شود که اکثرا جوان هستند و این یک واقعیت دردناکی است و این آمار در بقیه شهرستان‌ها نیست.

بوشهری ها / سعید کشمیری پیش‌ازظهر امروز در چهارمین شورای سلامت و امنیت غذایی و دومین مجمع خیرین سلامت شهرستان دیر در سال جاری، با بیان اینکه وضعیت سلامت استان بوشهر را مستمر رصد می‌کنیم، اظهار داشت: در شهرستان دیر در هر 10 روز یک نفر بر اثر تصادف فوت می‌شود که اکثرا جوان هستند و این یک واقعیت دردناکی است و این آمار در بقیه شهرستان‌ها نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر با بیان اینکه کمتر از 30 درصد سلامت به بهداشت و درمان برمی‌گردد، افزود: بطور مثال در بحث تصادف، بخشی از آن مربوط به درمان و اورژانس است ولی قسمت دیگرش به فرهنگ رانندگی، مقررات، ایمنی ماشین و جاده‌ها و رعایت قوانین و سایر مسائل بر می‌گردد.

وی با تأکید بر اینکه اگر بتوانیم سلامت را اجتماعی کنیم موفق می‌شویم، ادامه داد: مقوله سلامت گاهی اوقات می تواند به یک مسئله امنیتی تبدیل شود و مانند کوه یخ است و نوک آن بیمارستان و بهداری است و 80 درصد قضیه در آن چیزی که ما می‌خوریم، هوایی که نقس می‌کشیم و آبی که می‌خوریم، پنهان است.

کشمیری با تأکید بر اینکه همه دستگاه‌ها و مردم برای اجتماعی شدن سلامت پای کار بیایند، افزود: مردم شهرستان دیر هیچ فرقی با مردم بوشهر و کنگان و دیگر جاها ندارند و همان اندازه که دیگران به امکانات دسترسی دارند باید این مردم نیز بهره‌مند باشند واین از اهداف ماست و تمام تلاش ما در این راستا است.

وی گفت: در استان بوشهر مجموع سن ساختمانی که بازسازی شده متوسط آن به 10 سال نمی‌رسد و  پنج سال اخیر 150 ساختمان از نو بنا کرده‌ایم و نمی‌توان این خدمات را انکار کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر خواستار رسیدگی به وضعیت تصادفات جاده‌ای در شهرستان دیر شد، افزود: در 10 ماهه نخست سال جاری 32 نفر در شهرستان دیر بر اثر تصادف جان خود را از دست داده اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته دوبرابر شده است و باید چاره اندیشی شود.

وی با اعلام اینکه خطر پساب‌های صنعتی پتروشیمی‌ها شهرستان دیر را تهدید می‌کند، ابراز کرد: باید از آب دریا، اطراف و خاک خیلی مراقبت کنیم؛ سه پتروشیمی مستقر در شهرستان دیر پیوست سلامت خود را نوشته‌اند و منتظر نتیجه آن هستیم.

کشمیری درباره آخرین وضعیت بیمارستان امام هادی(ع) شهرستان دیر، عنوان کرد: این بیمارستان در نهایت باید پاسخگوی نیازهای مردم باشد اما دو هفته پیش مشکل برق آن حل شده و تازه به علوم پزشکی تحویل موقت می‌شود.

 وی با اشاره به فشارها برای افتتاح زود هنگام بیمارستان دیر، یادآور شد: ما با هم تعارف نداریم، در واقع یک نوزاد نارس به ما تحویل داده‌اند، هیچ کدام از وسایلش قابل استفاده نبود و یکی یکی انجام شد؛ ما نمی‌خواهیم بی‌توجهی کنیم و در تیم مدیریتی دانشگاه هیچ فرقی بین شهرستان‌‌ها وجود ندارد و همه مردم محترم هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از آمادگی برای راه‌اندازی زایشگاه و اضافه کردن متخصص بیهوشی و جراح عمومی به این بیمارستان خبر داد و تصریح کرد: ما از انتقاد ناراحت نمی‌شویم و از بین صحبت‌های منتقدین نکات مدنظر را می‌گیریم و اشکالات خود را از آینه صحبت‌ها می‌گیریم.

وی با اشاره به محدودیت‌های دانشگاه علوم پزشکی، بیان داشت: بیمارستان‌های بزرگ هم روز اول همه متخصص‌ها نداشتند و همین بیمارستان کنگان بعد از سال‌ها همین پارسال متخصص مغز و اعصاب اضافه شد که در این مدت نزدیک به 30 تا 40 نفر از مرگ حتمی نجات یافتند.

کشمیری گفت: بیمارستان دیر تجهیزات خیلی خوبی دارد و مجهزتر هم می‌شود و برای ما 60 هزار نفر جمعیت دیر خیلی مهم و گروه هدفمان هستند و تمام مردم این شهرستان پرونده الکترونیک دارند.

وی اساس سلامت را خدمات پیشگیری و جلوگیری از تولید بیمار دانست و افزود: ما اگر تمام این شهرستان تبدیل به بیمارستان کنیم ولی بیمار تولید شود فایده‌ای ندارد ما باید بهترین خدمات درمانی بدهیم اما پیگیری کنیم که بیمار سکته‌ای و تصادف و ... نداشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر با اشاره به غربالگری کمبود تیرویید در نوزاد تازه متولد شده در خانه‌های بهداشت، یادآور شد: از ابتدای شروع این خدمت در استان بوشهر تاکنون نزدیک به 800 تا 900 کودک شناسایی و درمان کرده‌ایم.

منبع: فارس

کلیدواژه

سعید کشمیری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر

خطر پساب های صنعتی پتروشیمی ها

ارسال نظرات

captcha
کلینک زیبایی
نمایشگاه  پتروشیمی