بوشهری ها /محمد میر رضوی دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران درباره دلایل افزایش قیمت تن ماهی اظهار کرد: هزینههای تولید تن ماهی با افزایش قیمت مواد اولیه مانند؛ ماهی تن، قوطی، درب قوطی، کارتن، شرینگ، مواد افزودنی و ... افزایش قابل توجهی داشته است. همچنین در سال جاری هزینههای جانبی مانند؛ دستمزد، بیمه، ارزش افزوده و.... نیز افزایش یافته است. میر رضوی در پاسخ به چگونگی قیمتگذاری تن ماهی، گفت: اعضای سندیکای صنایع کنسرو ایران، پیشنهادهای خود را همراه با آنالیز قیمت برای ما ارسال میکنند، سندیکا پس از بررسی آنها پیشنهاد خود را با در نظرگرفتن تمامی مولفهها ارائه میدهد. به گفته وی؛ سندیکا در اعلام قیمت پیشنهادی علاوه بر در نظر گرفتن هزینههای تولید، شرایط تولیدکنندگان در بازار رقابتی را نیز در نظر میگیرد.
میر رضوی با تاکید بر اینکه تولیدکنندگان همواره به دنبال حفظ سهم خود در بازار و عقب نماندن از رقبا هستند، افزود: رقابت به تولیدکنندگان اجازه افزایش قیمت خارج از کشش بازار و توان مصرف کننده نمیدهد. هیچ تولیدکنندهای از افزایش قیمت استقبال نمیکند چراکه افزایش قیمت به معنی تقاضای کمتر و از دست رفتن سهم فروش در بازار است. میر رضوی آخرین قیمت پیشنهادی تولیدکنندگان تن ماهی را ۳۲ تا ۳۴ هزار تومان اعلام کرد. وی گفت: البته سندیکا با افزایش قیمت تن ماهی به بیش از ۳۰ هزار مخالف است. /ایلنا